Referenciák

Reds Budapest

Ügyfelünk egy barber shop franchise. A hajvágások utáni adminisztráció csökkentése érdekében olyan webes rendszert fejlesztettünk, ami az üzletekben elhelyezett kioszkokon is elérhető. A kollégák néhány kattintással rögzíthetik az elvégzett munkákat, felhasznált termékeket.
Az üzlet tulajdonosai részletes pénzügyi elemzéseket és napi statisztikákat érnek el akkor is, ha nem tartózkodnak az üzletben.

Passeum Ticketing

Egy teljeskörű online és offline jegyértékesítő rendszer, melynek fejlesztésében több éve veszünk részt.

A saját webshopba, weboldalba integrálható értékesítő rendszer képes kezelni több napos fesztiválokat is úgy, ahogy akár egy kisebb jógastúdió igényeit is kielégíti. Digitális jegyeket, több kapus beléptetést, helyszínrajzokat és időpontra szóló jegyeket is támogató rendszer

Wavecom Távközlési Kft.

Ügyfelünk számára egy komplett CRM és ügyviteli rendszert fejlesztettünk, mely az ügyfelek kezelésén, a szolgáltatások számlázásán keresztül képes a hálózati eszközök menedzselésére is.
A rendszer részét képezi az automatikus értesítési rendszer, a NAV számlafeladás és a rendszeres biztonsági mentések készítése a hálózati eszközökről.

A38

Az ikonikus Budapesti buli- és rendezvényhelyszín már több éve partnerünk.
Folyamatosan részt veszünk a hajót kiszolgáló jegyértékesítő, valamint a rendezvények lebonyolításáért felelős rendszerek fejlesztésében.

Erdősuli

Az Erdősuli egy outdoor élményeket és készségek elsajátítását segítő vállalkozás.
Az általunk fejlesztett WordPress alapú weboldalon a látogatók online oktató rendszeren keresztül sajátíthatják el az erdőjárás fortélyait, és válhatnak profi túrázóvá.
Az online oktató rendszer mellett időpontfoglalást és számlázó rendszer integrációt is kapott a weboldal.

GFS Plus

Különleges projekt keretén belül egy összetett rendszert fejlesztettünk, mely feldolgozza a numerikus modell (GFS) által számított időjárás előrejelzési adatokat.
A nyers adatokból képek készülnek, majd egy térképes megjelenítőre kerülnek, ahol a felhasználók (amatőr és profi meteorológusok) rétegenként megtekinthetik, animálhatják, elemezhetik a kapott információkat.

Vándorbot

A Vándorbot egy szálláskereső és blog, mely a magyarországi bakancsos turizmust szolgálja. Térképes megjelenítőjének segítségével szálláshelyeket – vagy épp táborhelyeket – kereshetünk. A szálláshely tulajdonosok saját maguk tarthatják karban a szállások adatlapjait.
Különlegessége, hogy itt található Európa legnagyobb préselt érmegép adatbázisa.

Matektanarok.hu


Magyarország egy legrégebben üzemelő magántanár kereső oldala. Matektanárokon kívül a rendszer több domainen keresztül kezeli angol, fizika, történelem, informatikai tanárok hirdetéseit is.
A rendszert folyamatosan optimalizáljuk, fejlesztjük, legacy rendszerként került hozzánk.

dxnvideos.com

A maláj székhelyű direktértékesítéssel foglalkozó multinacionális cég egyik különleges projektjét fejlesztettük.
A rendszer feltöltött képek és információk alapján automatikusan generál videókat, melyeket a munkatársak a sales tevékenységeik során használhatnak.